Korfestival Bornholm

Vestbygda Blanda Kor til Bornholm


Torsdag 9. mai klokken 06:30 startet vår reise sørover fra Vestbygda ungdomsskole . En stor gjeng korister fylt med godt humør og sang, steg ombord på bussen som skulle ta oss til Bornholm.


Da vi ankom Allinge, Bornholm, rundt klokken 18:30, var hovedprioriteten å finne sin innkvartering og få bagasjen på plass. Deretter gikk ferden videre til et spisested i nærheten for å nyte en god middag, og hvor også "startskuddet" for festivalen skulle være. 


Fredagen var fylt med felles gruppeøvelser og konserter både i Domen,  Allinge og på Hammershus - en imponerende middelalderborg som ruver på en høyde ved Hammerknuden med utsikt over Østersjøen.


Vi nøt middagen på Storløkke feriesenter, etterfulgt av en hyggelig samling for kormedlemmene med mer sang og moro.


Lørdag hadde vi litt tid til å utforske på egenhånd før lunsj, etterfulgt av finpussing av repertoaret vårt i St. Nicolai kirke før kveldens konsert. Det var fullt hus, og vi fremførte våre stykker både gruppevis og avsluttet med et storslått finalestykke hvor over 400 korister sang sammen.


Søndag startet vi dagen med frokost og pakking før vi satte kursen hjemover til Norge.


En flott tur, med mye sang og moro, mange opplevelser og nye bekjentskaper. Et veldig godt og gjennomført arrangement. Vi i Vestbygda har storkost oss disse dagene :)