Adventskonsert 1. desember 2019

Pianist Svenn Poppe Jr. og dirigent Andrew Boyle med Vestbygda Blanda Kor 
Foto: Kenneth Bakkland

Pianist Svenn Poppe Jr. og dirigent Andrew Boyle med Vestbygda Blanda Kor
Foto: Kenneth Bakkland

Vi rundet av dette jubileumsåret med vår tradisjonelle adventskonsert i Onsøy kirke. Dette ble en fin opplevelse, men samtidig veldig vemodig, da dette også var vår siste opptreden hvor koret ble ledet av vår fantastiske dirigent gjennom 10 år, Andrew Boyle.

Det er ingen tvil om at vi gjennom disse 10 årene har hatt mye moro sammen. Mange øvelser har det blitt med masse engasjement, god veiledning, mye glede, ros og ris og masse latter.

Vi har vært på mange flotte turer sammen – både innenlands og utenlands. På en av disse viste vår kjære Andrew fram noen skjulte talenter. Det skjedde på en kortur til Bornholm. Mange opptredener hadde vi – en av dem i Rundkirken. Det var dårlig med krakker og trabulanter så det ble en utfordring å dirigere koret slik at alle kunne se dirigenten. Men Andrew hadde løsningen! For på utsiden sto det en svær trestubbe. Denne vil passe perfekt, tenkte Andrew. Inn i kirken bar det med denne stubben. Det neste koret blir vitne til er en dirigent som stepper rundt på kirkegulvet – rask i benføringen var han også! Ikke visste vi i koret at vi hadde en dirigent med slike talenter!

Forklaringen fikk vi noe senere. Med trestubben inviterte vi også inn noen uønskede gjester. En haug stokkmaur hadde tatt bolig i den stubben, og tøt ut i alle retninger. Panikken grep vår kjære dirigent – og var årsaken til den imponerende steppefremføringen vi alle ble vitne til.

Det blir rart nå når Andrew ikke lenger skal lede denne sangglade gjengen på tirsdagskveldene. Vi har lært så mye, blitt utfordret og vi har vokst masse som kor under din dyktige ledelse.

Tusen takk for alt du har lært oss Andrew! Blir det for stusselig en tirsdags kveld og ikke skulle kjøre til Vesbygda, så har vi alltids plass i mannsrekka!! Vi holder av en plass til deg 😉

Takk!

Vi vil samtidig benytte anledningen til å rette en stor takk til Onsøy Lyd og lys som sørget for den flotte lyssettingen og som satte en fin ramme for vårt arrangement.

Vi vil også takke dere som har stilt opp for oss og hjulpet til med billettsalg, brannvakter og til dere som holdt styr på parkeringen. Tusen tak for hjelpen!

Takk til fotograf som sørget for å forevige kvelden for oss med flott bilder.

Og sist men ikke minst - takk til alle dere som la turen til Onsøy kirke denne kvelden og hørte på oss. Vi håper dere fikk en flott opplevelse!

Vi vil til slutt få ønske dere alle en riktig fin og fredfull jul!🙂

Del denne siden